Bureau

 

Na mijn studie TH Eindhoven, en enige omzwervingen, ben ik in 1988 terecht gekomen bij Vanderlinden architecten, het latere Odeon architecten, te Eindhoven. 

Begin 2001 gevestigd als zelfstandig architect onder de naam aGj, architect Gee jansen. 

Ik ben ontwerper allround, exterieur zowel als interieur, met veel affiniteit voor complexe logistieke structuren.

Om het ook als eenmansbureau mogelijk te maken mijn opdrachtgevers in heel Nederland een volledig servicepakket te bieden (en controle te houden over de beoogde kwaliteit in de uitvoeringsfase) heb ik in 2002 een partner gevonden in Jan de Haas en zijn mensen van architectenbureau Perree uit Eindhoven.

Wij zijn een hecht team waarbinnen ik voor onze opdrachtgevers, net als voorheen, als verantwoordelijke projectarchitect  fungeer.

Sinds 1990 is mijn specialisatie dierenartsenpraktijken, maar het scala blijft breed. Zo ontwerp ik ook met enige regelmaat woningen, villa’s, bedrijfsgebouwen, sportaccomodaties, kantoren, basisscholen en bijvoorbeeld bankvestigingen.

Naarmate de tijd voortschrijdt, de ervaring groeit en de wereld om ons heen verandert, word ik wat vaker als gastspreker gevraagd en vooral eerder als adviseur in de voorbereiding van bouwplannen betrokken.